Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii tehnologice pt profit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Container metalic cu roti pentru folie perne aer, Mini Air

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MiniAir
Cod produs
AMB.ACCOFIFE.001
Out Of stock
Descriere
Mobil: Impachetati oricand si oriunde aveti nevoie. Puteti muta echipamentul oriunde cu ajutorul rotilor rotative. Apoi o puteti fixa cu ajutorul sigurantelor.
Sistem de Auto Launch: Opreste masina cu perne de aer atunci cand cosul de colectare este plin cu pernele de aer datorita senzorului aflat la baza alimentatorului.
Sistem de Auto Pause: reporneste masina cu perne de aer atunci cand cosul de colectare este gol.
Dispenser de perne de aer: In capatul alimentatorului este un stativ ce poate fi folosit ca si dispenser pentru o actiune mai usoara si o ambalare mai eficienta a produselor.

Un ajutor de nadejde pentru orice tip de afacere

Alimentatorul Mini Air poate fi benefic pentru orice tip de afacere. De la firme mici si pana la depozite mari, este un ajutor in plus pentru trimiterea coletelor ce necesita un plus de atentie si de ambalare. Se poate transporta foarte usor, are un sistem compact si un proces de distributie la indemana utilizatorului.

Aplicatii

Alimentatorul de perne de air MINI Air se utilizeaza in domenii precum: e-commerce, medical, auto, logistica, arta, industrie pentru protejarea produselor de tip electronice, componente industriale, produse medicale, componente auto sau alte tipuri de echipamente in mod eficient si sigur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura