Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii tehnologice pt profit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem livrare folie perne de aer Mini Air, integrabil linie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MiniAir
Cod produs
AMB.ACFIDESY.001
Out Of stock
Descriere
Sistem de transfer a pernelor de aer detasabile pentru un ajutor la ambalare

Solutia principala pentru eficienta ridicata a ambalarii si scurtarea timpului de procesare a realizarii si depozitarii pernelor de aer. Impachetati oricand si oriunde aveti nevoie. Puteti muta echipamentul oriunde cu ajutorul rotilor rotative. Apoi o puteti fixa cu ajutorul sigurantelor.

Usor de folosit
Acest echipament este unul foare usor de folosit. Singura sursa de control este actionarea unicului buton de Oprine si Pornire.

Usor de depozitat

Acest alimentator are dimensiuni compacte si este foarte usor de depozitat. Nu ocupa foarte mult spatiu, ceea ce inseamna ca eficienta ambalarii si lucrului creste considerabil.

Eficienta
Sistemul are eficienta de a fi utilit pentru mai multe tipuri de ambalare, standardizeaza operatiunile de ambalare, reduce costul echipamentului, creeaza beneficii indirecte suplimentare.
Un ajutor de nadejde pentru orice tip de afacere

Alimentatorul Mini Air poate fi benefic pentru orice tip de afacere. De la firme mici si pana la depozite mari, este un ajutor in plus pentru trimiterea coletelor ce necesita un plus de atentie si de ambalare. Se poate transporta foarte usor, are un sistem compact si un proces de distributie la indemana utilizatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura